Sähköposti: myynti@toolx.fi

Työkalujen hankinta omaksi leasing-rahoituksella

Toolxilta työkalut ja erikoistyökalut myös edullisella leasingrahoituksella. Leasing sopimuksen päätteeksi työkalut saa hankittua omaksi hyvin edullisella lunastushinnalla.                               Leasingrahoituksen tarjoaa Tukirahoitus Oy (osa Nordea-konsernia). 

Näin teet tarjouspyynnön leasing-rahoituksesta

Voit ottaa  yhteyttä myyntiimme ja suunnitella yhdessä sopivat työkalut. Verkkokaupassa on myös mahdollisuus valita tarvittavat työkalut ja/tai -sarjat tarjouspyyntöön. Paina ”Lisää ostoskoriin”-painikkeen alta löytyvää ”Lisää tarjouspyyntöön”-painiketta. Klikkaa sitten sivustomme yläpalkissa olevaa Tarjouspyyntö-painiketta. Mainitse omassa viestikentässä haluavasi leasing-tarjouksen. Anna myös puhelinnumerosi, mikäli haluat meidän olevan yhteydessä sinuun puhelimitse. Teemme yrityksellesi leasing-rahoitusehdotuksen valitsemiesi työkalujen perusteella.

Voit myös soittaa (040 500 9933) tai laittaa sähköpostia (myynti@toolx.fi)! 

HUOM. Rahoitus saatavilla vain y-tunnuksella toimiville yrityksille ja toiminimille. Rahoituksen tarjoaa Tukirahoitus Oy (osa Nordea-konsernia).

Rahoituksella suositut työkalusarjat käyttöösi kuukausimaksulla!

Hydraulikäyttöiset Wallmek-erikoistyökalut ovat kaikista suosituimpia Toolxin työkaluja jotka hankitaan omaksi leasing rahoituksella.Nyt saat Wallmek- tai muut Toolxin maahantuomat työkalut, esimerkiksi Mac Tools, Pichler, Facom tai mitkä tahansa muut työkalut käyttöösi heti leasing-rahoituksella. Lunastus hinta leasing rahoituksen päätyttyä on hyvin alhainen. 

Esimerkkejä sarjojen kuukausieristä

Sarjan nimi

150 € / kk 

Sarjan nimi

150 € / kk 

Sarjan nimi

150 € / kk 

Sarjan nimi

150 € / kk 

(Esimerkkinä käytetty … tällaisilla ominaisuuksilla …)