Ale!

WALLMEK 1050-E Polttoainetankin tyhjennyslaite Bensiini, diesel ja RE85 EX hyväksytty

Alkuperäinen hinta oli: 2,350.00 €.Nykyinen hinta on: 2,195.00 €. sis alv 24%

-7%

wallmek_bannerWallmekin polttoaine tankin tyhjennyslaite polttoaineiden turvalliseen käsittelyyn. Wallmekin polttoainetankin tyhjennyslaite on hyväksytty tankintyhjennyslaite poltto-aineille RE85, 95E10, 98E5 ja Diesel. Laite toimii paineilmalla ohivirtaus toiminolla. Laitteessa ei ole mekaanisesti kuluvaa pumppua.
Vanhat laitteet joilla ei ole hyväksyntää etanolisekoitteisten polttoaineden käsittelyyn voidaan käsitellä dieselpolttoainetta.

Pelkkä CE- merkintä tai EX tarra ei ole hyväksyntä palavien nesteiden käsittelyyn.

Wallmek polttoainetankin tyhjennyslaitteen mukana tulee EU-vaatimuksenmukaisuustodistus laitteen sarjanumerolla. Sekä suomenkieliset käyttöohjeet.

Laite täyttää seuraavat vaadittavat hyväksynnät polttoaineiden käsittelyyn:

EX, ATEX II 2G c T6 EN13463-5 and SAQ 194/92 – 175 95, CE

© Toolx Oy

POLTTOAINE TANKINTYHJENNYSLAITE 115 LITRAA

Polttoainetankin tyhjennyslaite Wallmekin L1050-E on turvallinen polttoaineen käsittelylaite joka ainoana täyttää kaikki vaatimukset polttoaineen käsittelystä. Laite on hyväksytty myös etanolisekoitteisille bensiineille 95E10, 98E5 sekä etanolipolttoaineelle RE85 ja dieselpolttoaineelle. Laitteen mukana toimitetaan vaatimuksenmukaisuus todistus yksilöitynä laitteen valmistenumerolla. Laite täyttää seuraavat vaadittavat hyväksynnät etanolisekoittesten polttoaineiden käsittelyyn:EX, ATEX II 2G c T6 EN13463-5 ja SAQ 194/92 – 175 95
Vanhat polttoaineen tyhjennyslaitteet L1050 joilla ei ole hyväksyntää etanolisekoitteisten polttoaineden käsittelyyn voidaan käyttää Dieselin käsittelyyn

Polttoainetta tulee käsitellä oikealla tavalla ja polttoaineen käsittelyyn hyväsytyillä laittiella onnettomuuksien sekä epämiellyttävien hajujen ja epäterveellisten höyryjen välttämiseksi. Laitteen mukana tulee selkeät suomenkieliset työskentelyohjeet.

Polttoainetankin tyhjennyslaite on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, sen tilavuus on 115 litraa ja paino 36 kg.
Yksikkö toimii paineilman ja ejektorin avulla, se on varustettu sekä ylitäyttösuojalla, joka kytkee sen automaattisesti pois päältä sen täyttyessä, että varoventtiilillä, joka pitää säiliöpaineen enintään 0,7±0,1 baarissa uudelleentäytössä. Tämän lisäksi siinä on 2,3 metriä pitkä, valumattomalla pikaliittimellä varustettu polttoaineletku ja 3 metriä pitkä tyhjennysletku, joka on varustettu liekinestimellä turvallisuuden lisäämiseksi.

Polttoaineen uudelleentäytössä jää 5 litraa pohjalle veden ja epäpuhtauksien erottamiseksi. Nämä 5 litraa tyhjennetään kääntämällä tyhjennyslaite kahvasta alas, irrottamalla pohjatulppa ja nostamalla laite sitten ylös, jolloin kaikki neste valuu ulos. Haluttaessa voidaan polttoainetyyppi vaihtaa.

Tyhjennyslaite toimitetaan vakiona varustettuna polttoaineen täyttöputkella (nro: L1054-1), kartiomaisella liittimellä
(nro L1054-2) ja polttoaineen letkulla 12 mm, 1,9 m (nro L1063).

© Toolx

Valmistajan tuotesivulle

Takaisin kategoriaan Wallmek