Ostoskori

Sähköposti: myynti@toolx.fi

Yrityksestä

Toolx Oy on Pirkkalassa toimiva työkaluja maahantuova yritys, jonka pääasiallisia asiakkaita ovat autokorjaamot ja teollisuuden alat. Toolx tarjoaa asiakaspalvelua yli 25 vuoden ammattitaidolla. Ota yhteyttä, jos sinulla on jotain kysyttävää tarjonnastamme! 

Tavoitteena tyytyväinen asiakas

Laadukkaat työkalut

Toolx myy näitä työkalumerkkejä: Wallmek, Mac Tools, Facom, Pichler, Expert by Facom, Dewalt, iDuctor ja Ingersoll Rand. Näihin pääset tutustumaan valitsemalla haluamasi merkin valikosta yläpalkista tai verkkokaupan etusivulta.

Valikoimiin kuuluu erilaiset autojen ja teollisuuden koneiden korjaukseen tarkoitetut työkalut aina käsityökaluista 
polttoaineen käsittelylaitteisiin. Tutustu verkkokauppaamme tai kysy meiltä lisää.

Yksinkertainen ja kätevä verkkokauppa

Tilaa laskulla verkkokaupasta tai ota yhteyttä

Toimitamme Pirkkalasta kaikkialle Suomeen Postin Ovelle -palvelulla ja laskun saat sähköpostiisi, maksuehtona 14 pv. Hintamme ovat ilmoitettu verkkokaupassa aina sis. ALV 24 %.

Jos haluat kysyä tuotteista tai pyytää tarjouspyynnön, ota yhteyttä täältä tai puhelimitse tai sähköpostilla. Huomaathan, että voimme myydä vain y-tunnuksella toimivalle yritykselle tai toiminimelle.

Uutta: lisää tuotteita tarjouspyyntöön, anna yhteystietosi ja lähetä tarjouspyyntö meille, niin vastaamme siihen pian!

OLE YHTEYDESSÄ

Juha Seitsamo

Yrittäjä, Toolx Oy

040 500 9933

"Historiaa, työskennellyt ... tehnyt ..., kokemusta ..."

ASIAKKAITAMME

"I’m so happy with the service from Shoptimizer – my order was delivered within 48 hours and the thought and care they put into their products really stands out. Plus, their support is just awesome!"
Asiakas A
Yritys A
"Fabulous top bought as a birthday gift for a friend who wears it almost every day. Smart packaging which looks exciting and special. Very good on delivery. Will purchase it again as a gift and for myself!"
Asiakas B
Yritys B