Ostoskori

Sähköposti: myynti@toolx.fi

Miksi valita Mac Tools?

miksi mac tools
mac tools mobiili

Mac Tools yrityksenä

Mac Tools on kansainvälinen auto- ja konekorjauksen sekä teollisuuden kunnossapidon työkalujen toimittaja ja valmistaja Yhdysvalloista. Yrityksen juuret ovat vuodessa 1938, ja nykyään Mac Tools on osa Stanley Black&Deckeriä. Käsityökaluista työkaluvaunuihin, erikoistyökalut sähkökoneista paineilmakoneisiin, Mac Toolsilta löytyy kaikkea (tarkalleen yli 40 000 tuotetta)!  

Visiona Mac Toolsilla on olla työkaluvalinta ylipäänsä autonkorjauksen alalla, tarjoamalla laadukkaita työkaluja, innovatiivisia ratkaisuja sekä painottamalla jälleenmyyjien asiantuntijuutta, jotta asiakaspalvelu olisi erinomaista. Katso videolta Mac Toolsin historiasta.

Asiakaspalvelua parhaimmillaan

Mac Toolsilta löydät hinta-laatusuhteeltaan parhaat työkalut ja asiantuntevat jälleenmyyjät. Toolx on Mac Toolsin maahantuoja Suomessa ja antaa sinulle parhaat tarjoukset sekä tietoa uutuuksista. Aina, kun sinulla on jotain kysyttävää Mac Tools -työkaluihin liittyen, otat vain yhteyttä myyjään. Voit myös kertoa, mihin korjaustoimenpiteeseen tarvitsisit työkalua ja saat ehdotuksia. 

Tutustu kategorioihin lisää alta!

Mac Toolsilta löydät käsityökalut korjaamotyöskentelyyn. Tutustu valikoimaan, josta löydät räikät, pihdit, nivelvääntimet, kulmajatkot, katkenneen pultin irrotus- ja kierretyökalusarjat – ynnä muuta!

Näitä työkaluja ei tarvitse olla uusimassa jatkuvasti, sillä ne kestävät kovempaakin käyttöä.

Paineilmaa käyttämällä saadaan tehostettua työkalujen, kuten räikkien voimaa. Mac Tools tarjoaa monia paineilmalla toimivia työkaluja, kuten paineilmaräikkä ahtaisiinkin paikkoihin sekä karahiomakonesarja kovametalliterineen.

Sähköllä toimivia työkaluja on myös monenlaisia, kuten myös akkukäyttöisiä.

Mac Toolsilta löydät kestävät hylsysarjat eri kokoisina. Tutustu valikoimaan ja tilaa juuri teille sopivat konehylsysarjat tai lyhyet hylsysarjat.

Mac Toolsilta löydät mutterikoneet eri käyttötarkoituksiin. Valikoimassa mm. minikokoisia mutterikoneita, 1″ mutterikone pitkällä vääntiöllä, 1″ tehomutterikone sekä tavallisempia 1/2 ja 1″ mutterivääntimiä.

Tehokkaimmat mutterikoneet kykenevät yli 3 500 Nm:n vääntöön ja 1 000 iskuun per minuutti! Tutustu valikoimaan.

Mac Toolsilta löydät myös erilaiset välineet korinkorjaukseen ja maalaukseen, mm. kiillotuskoneet ja hiomakoneet.

Tutustu näihin tuotteisiin tarkemmin valmistajan sivuilla ja kysy Toolxilta tuotteiden saatavuudesta. 

Mac Tools tarjoaa työkaluilleen – ja mikseipä myös muille työkaluille – säilytyspaikaksi samalla erittäin tyylikkäitä sekä käytännöllisiä työkaluvaunuja. Edge- ja Macsimizer-työkaluvaunut ovat erinomainen valinta korjaamolle kuin korjaamolle.

Katso tästä videolta, miten muunneltavissa eri väri- ja vaunuvaihtoehdot käytännössä ovat!

Eli: miksi valita Mac Tools?

  1. Erinomainen hinta-laatusuhde – erittäin kestävät työkalut takaavat pitkän käyttöiän
  2. Asiantunteva jälleenmyyjä – ongelmaan kuin ongelmaan löytyy ratkaisu
  3. Monipuolinen valikoima – tutustu koko kattavaan valikoimaan tuoteluettelosta

Katso Mac Toolsin valikoima Toolxin verkkokaupassa

Kysyttävää Mac Toolsin tuotteista? Ota yhteyttä!

Asiakkaiden kokemuksia Mac Toolsista

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.