Sähköposti: myynti@toolx.fi

Miksi valita Wallmek?

wallmek sivu mobiili
Wallmek - investoi aikaan

Tässä artikkelissa tutustut tarkemmin Wallmekiin ja sen tuotteisiin.  

Wallmek i Kungälv AB yrityksenä

Wallmek i Kungälv AB perustettiin vuonna 1978 Ruotsissa, ja se tuottaa ja suunnittelee erikoistyökaluja. Wallmek toimii yhteistyössä autokorjaamojen kanssa varmistaakseen parhaan mahdollisen tuottavuuden, ergonomisuuden ja työturvallisuuden. Työkaluja löytyy henkilö- ja pakettiautoille sekä raskaalle kalustolle. Valitsemalla Wallmekin investoit siis käytettävään aikaan, turvallisuuteen ja ergonomiaan!

Wallmekin työkalut ovat kestäviä ja monipuolisia, ja niille myönnetään 1 vuoden takuu, mutta oikeanlaisella käytöllä työkalut kestävät huomattavasti pidempään ilman minkäänlaisia ongelmia! Huomaathan myös, että lähes jokaisella Wallmekin työkalulla on oma ohjeistava videonsa tuotesivulla, ja taskukellon kuva kertoo, kuinka kauan työssä kestää työkalun avulla!

Hydraulisten työkalujen yleinen käyttöperiaate

Wallmek-erikoistyökalut hyödyntävät hydraulisylinteriä ja -pumppua. Käyttöperiaate perustuu puristavaan tai vetävään voimaan, joka lopulta irrottaa esimerkiksi juuttuneen jarrulevyn tai pyörännavan paikoiltaan.  

Eri käyttötarkoituksiin löytyy eri sylintereitä aina 8,5 tonnista 45 tonniin. Esimerkiksi 18 tonnin hydraulisylinteri toimii sekä työntävänä että vetävänä. Tuotesivuilla sekä tuoteluettelossa kerrotaan, mitä sylinteriä kunkin työkalun kanssa ohjeistetaan käytettäväksi. Hydraulisylinteri kiinnitetään pumppuun, jolla säännellään sylinterin liikkumista. 

Ohessa videolla (napaan kiinni ruostuneen) jarrulevyn ulosvedin, jota käytetään 18 tai 22 tonnin hydraulisylinterillä vasaralla hakkaamisen sijaan. Vasaralla hakkaaminen saattaa vaurioittaa pyöränlaakeria, ABS-antureita tai muita ohjauksen herkkiä osia.

Katso alta tarkempi kuvaus kategorioista!

Usein käy niin, että esimerkiksi jarrulevyt ovat juuttuneet tai ruostuneet kiinni, kun niitä pitäisi vaihtaa. Wallmekin työkaluilla henkilö- ja pakettiautojen sekä raskaan kaluston korjaus käy nopeasti ja ergonomisesti, muita auton osia rikkomatta. Valikoimasta löytyy laajasti laakerien, jarrulevyjen ja nivelten vaihtoon tarkoitettuja työkaluja. Valikoimasta löytyy myös pallonivelten ja vetoakselien irrotukseen tarkoitettuja työkaluja (linkeissä esimerkkituote, katso kaikki yläpalkin linkeistä).   

Sivumme hakutoiminnolla voit hakea esimerkiksi merkeittäin työkaluja ja tuotesivulla kerrotaan, mille malleille soveltuvuus on taattu (joskus adapterin kanssa). 

Olemme koonneet paketteja, joiden avulla mm. monen eri automerkin laakerinvaihto käy nopeasti. Ostamalla aloitussarjan sinun ei tarvitse ostaa kaikkia adaptereita erikseen eli säästät rahaa. Eri paketeissa on eri määrä adaptereita ja hydraulisylinteri käyttötarkoitukseen. Tutustu aloitussarjoihin/-järjestelmiin täältä (henkilöautot), (pakettiautot).

Tässä aloitussarja kompaktipyöränlaakereiden vaihtoon sekä autoille, kuten Toyota Proace/Citroen Jumpy napalaakereiden vaihtoon. Wallmek tarjoaa myös ratkaisuja säilytykseen, kuten työvälinevaunuja sekä solumuoveja.

Voimme myös suunnitella juuri teille sopivan sarjan. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai lähetä tarjouspyyntö!

Wallmekin hydraulinen jousipuristin on edistyksellisen toimiva ja turvallinen käyttää. Monipuolisten säätöjen avulla erilaisten jousien käsittely on nopeaa ja helppoa. Puristimen neljä leukaparia sekä uusi säädettävä leukapari kattaa henkilöautot sekä pakettiautot. 

Käy myös oikealle ja vasemmalle kiertyviin jousiin. Puristimeen käy halkaisijaltaan 70-240 mm:n jouset. BMW:n kaksitoimiset iskunvaimentimet ovat myös helppo vaihtaa. Puristimen ominaisuuksiin kuuluu myös MQB-jousien esipuristus.

Wallmek tarjoaa myös turvalliset työkalut polttoaineiden käsittelyyn sekä niiden höyryjen poistoon. 

Polttoainetankin tyhjennyslaitteella tyhjennät tankin turvallisesti etanolisekoitteisista polttoaineista sekä dieselistä standardien mukaisesti. Polttoainehöyryjen poistajalla poistat ohivirtauksella höyryt ulkoilmaan. Tutustu tuotteisiin linkistä.

Wallmekin työkaluilla autojen purku käy nopeasti ja ympäristöä rasittamatta. Työkalujen avulla pystyt tyhjentämään polttoainetankit (bensiini, E85, diesel), jarrunesteet, tuulilasinpesunesteet sekä poistamaan polttoainehöyryt. Myös ohjausnivelten irrotus käy helposti. 

Tutustu tuoteluetteloon tästä tai siirry verkkokauppaan

Eli: miksi valita Wallmek?

  1. Laadukkuus – Wallmek-työkalut ovat erittäin kestäviä, eikä niitä tarvitse olla uusimassa.
  2. Monipuolisuus – Yhdellä hydraulisylinterillä käytät monia eri työkaluja. Katso videot tuotesivuilta!
  3. Ajansäästö ja ergonomia – Wallmekin työkaluilla säästät aikaa ja sijoitat asentajien ergonomiaan.

Katso linkeistä Wallmekin valikoima!

ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.