Sähköposti: myynti@toolx.fi

Miksi valita Facom?

miksi valita facom
miksi facom mobiili

Facom yrityksenä

Facom on teollisuuden ja autoalan työkalujen johtava toimittaja Euroopassa. Valmistaja täytti 100 vuotta vuonna 2018. Tähän mennessä Facom ei ole juurikaan panostanut markkinointiin, sillä pelkkä puskaradio on riittänyt luomaan uusia asiakkaita ja käyttäjiä heidän tuotteilleen: se kertonee kaiken oleellisen Facomin työkaluista. Ihmiset luottavat Facomiin ja suosittelevat heitä myös tuttavilleen.

Työkalut ovat erittäin laadukkaita ja täyttävät tiukimmatkin standardit, sillä ne on testattu äärimmäisissä olosuhteissa, joten laatuun voi aina luottaa. Facomin suunnittelu ja innovatiivisuus näkyvät työkalujen loistavana toiminnallisuutena. Katso alta lyhyt video, jossa esitellään Facomin toimintaa. 

Erittäin laaja valikoima erilaisia työkaluja ja tarvikkeita

Facomin valikoimassa on yli 10 000 tuotetta laidasta laitaan. Verkkokaupassamme on vain murto-osa Facomin koko valikoimasta. Voit tutustua koko valikoimaan alta englanninkielisestä luettelosta ja kysyä tuotteiden saatavuudesta meiltä. Voimme myös ehdottaa tuotteita, jotka sopisivat juuri sinun töihisi.

Tutustu kategorioihin alta!

Facomin valikoimasta löydät melkeinpä kaiken, mitä tarvitset auto- tai konekorjaukseen. Erikoistyökaluihin kuuluu mm. sähkötyökalut (eristetyt työkalut, sähkömittaustyökalut, sähkö- ja akkukäyttöiset työkalut), akselipukit ja jarrunesteen vaihtolaite.

Tiivistettynä: kaikkea yleismittarista jakohihnan kireysmittariin ja automaattiseen öljynsuodatinavaimeen.  

Facomilta löydät ulosvetäjät eri tarkoituksiin, kuten pyöränlaakerin ja laakerikoolien irrotukseen. Valikoimasta löytyy ulosvetäjiä niin ulkopuolisella otteella kuin ulkopuoliseen otteeseen. Jotkin ulosvetimet sopivat myös käytettäväksi liukuvasaran kanssa.  

Autonkorjauksessa oikeaan momenttiin kiristäminen on kriittisen tärkeää tietyissä töissä.

Digitaalinen momenttiavain kertoo jatkuvan momentin ja pitää huippuarvon tallessa. Momenttialueita löytyy varmasti jokaiseen käyttötarkoitukseen, aina 1,5 Nm:stä 340 Nm:iin asti. Avaimia on saatavilla myös kolmella eri vääntiöllä.

Perustyökalut, kuten räikät, ovat suuri osa Facomin mallistoa. Löydät valikoimasta niin pidemmät kuin lyhyemmätkin räikät hylsysarjoineen sekä räikkälenkit torx-ruuveille. Jos et löydä etsimääsi verkkokaupastamme, kysy niin etsitään oikeanlainen!

Facomilta löydät kätevät pienet hylsysarjat sekä myös isommat kone- sekä voimahylsysarjat. Valikoimaan kuuluu myös torx-sarjat sekä teflon-päällysteiset voimahylsyt, jotka suojaavat esimerkiksi alumiinivannetta.

Facomilta löydät myös monipuoliset työkaluvaunut säilytykseen. Työkaluvaunuja löytyy eri kokoisia. Tutustu vaunuihin englanninkielisestä katalogista täältä. Kysy saatavuudesta ja hinnoista meiltä!

Eli: miksi valita Facom?

  1. Monipuolinen valikoima – kaikkea autonkorjaukseen sekä teollisuuden käyttöön
  2. Erinomainen hinta-laatusuhde  – työkalut kestävät vaativaakin työskentelyä
  3. Innovatiiviset ratkaisut – erikoistyökalut helpottavat aikaa vieviä töitä

Kysyttävää Facomin tuotteista? Ota yhteyttä!