Ostoskori

Sähköposti: myynti@toolx.fi

Miksi valita Pichler Tools?

Pichler suunnittelee ja kehittää työkalujansa autokorjaamojen tarpeiden kautta. Esimerkiksi: kun hehkutulpat katkeavat, tarvitaan neuvoja ja oikeita työkaluja niiden ulos saamiseksi.

pichler mobiili
miksi valita pichler

Pichler yrityksenä - työkaluja autonkorjaukseen

Pichler Tools on yli 40-vuotias itävaltalainen työkaluvalmistaja, joka valmistaa laadukkaita ja aikaasäästäviä erikoistyökaluja mm. autonkorjaukseen. Pichler suunnittelee ja kehittää työkalujansa autokorjaamojen tarpeiden kautta. Kun hehkutulpat katkeavat, tarvitaan neuvoja ja oikeita työkaluja niiden ulos saamiseksi. Sama toistuu monesti esimerkiksi suuttimien kohdalla. Jos näitä töitä ei tehdä oikeilla työkaluilla, voidaan esimerkiksi sylinterikansi joutua avaamaan, mikä tarkoittaa ylimääräistä työtä ja myös sylinterikannen tiivisteen vaihtoa.

Katso alta video M9R-työkaluista, joilla pystytään irrottamaan juuttunut dieselsuutin. 

Erikoistyökalut moneen eri autonkorjauksen työhön

Pichlerin missiona on suunnitella työkalut niin, että ne säästävät aikaa ja yksinkertaistavat korjaustoimenpiteitä. Moderneissa autoissa työvaiheet voivat olla hyvinkin vaativia ja aikaavieviä. Pichler pysyy ajan hermolla kehittäessään erikoistyökaluja näihin, uusiin autoihin. 

Suosituimmat Pichlerin työkalut ovat hehkutulppien ja suuttimien irrotustyökalut, joiden avulla jumittuneet tai kierteisiin katkenneet osat saadaan hellävaraisesti poraamalla irtoamaan, jonka jälkeen kanavat saadaan puhdistettua ja kierteet tehtyä uusiksi. Muita suosittuja työkaluja ovat induktiokuumentimet, joilla saadaan kuumennettua ilman liekkiä,  sekä alustan työkalut, joilla helpotetaan esimerkiksi pallonivelen vaihtotyötä.

Tutustu tuotekategorioihin tarkemmin alta!

Moottoreiden suuttimien irrotus on niitä hankalia toimenpiteitä sylinterikannen läheisyydessä, joissa vaaditaan vetovoimaa oikeaan paikkaan.

Suuttimien jumittuminen paikoilleen johtuu monen asian summasta: liasta, palaneesta tiivisteestä, sähkökemiallisesta korroosiosta ja lasinpesunesteestä.

Pichler-suutintyökaluilla suuttimien irrotus käy nopeammin ja varmemmin. Saatavilla on työkaluja erityyppisille moottoreille.

Hehkutulpan (tai bensiinimoottoreissa sytytystulpan) irrotus ja vaihto voi olla vaikeaa, jos tulppa on jumissa tai jopa katkeaa sylinterikanteen.

Katkenneen hehkutulpan irrotus onnistuu kuitenkin Pichler-hehkutyökaluilla, kuten yleismallin hehkutulpan irrotussarjalla M10 x 10. Saatavilla myös muille kierteille sopivia työkaluja.

Työkaluilla porataan hehkutulppaan, millä saadaan hehkutulppa irrotettua. Työkaluilla saadaan myös tehtyä kierteet uudelle hehkutulpalle.

Pichler-työkaluilla saadaan myös puhdistettua hehkukanavat ja -elementit. 

Kysy lisää!

Yksi Pichlerin suosituimmista erikoistyökaluista ovat vääntötyökalut. Niiden avulla alustan työt helpottuvat niin, ettei esimerkiksi vetoakselia vaihtaessa tarvita kuin yksi henkilö, sillä vääntötyökalun avulla saadaan kevennettyä alatukivartta.

Tutustu alustatyökaluihin, kysy lisää ja tilaa!

Pichlerin induktiokuumentimilla kuumennat ahtaissakin paikassa ilman liekin tuomaa turvallisuusuhkaa. 

Toolxin verkkokaupasta löydät Pichlerin suosituimpia tuotteita.

Tutustu Pichlerin sivuihin ja kaikkiin tuotekategorioihin englanninkielisillä sivuilla täältä.

Eli: miksi valita Pichler?

  1. Etenkin diesel-moottoreille tarkoitetut kätevät työkalut – työkalut helpottavat vaikeita töitä
  2. Hyvä hinta-laatusuhde – kätevät työkalut maksavat itsensä nopeasti takaisin
  3. Monipuolinen valikoima – monia eri sarjoja erityisiin tapauksiin sekä yksittäisiä työkaluja
040 500 9933

myynti@toolx.fi