Täydellinen pyöränlaakereiden vaihto sarja
WALLMEK Pyöränlaakereiden vaihtotyökalut järjestelmä
9,900.00  8,450.00  sis alv 24% Lisää ostoskoriin
Ale!

WALLMEK Pyöränlaakereiden vaihtotyökalut järjestelmä

9,900.00  8,450.00  sis alv 24%

-15%

Wallmekin työkalu järjestelmän pyöränlaakeri työkalut säilytysvaunussa. Työkalut ovat uusinta suunnittelua ja suunnittelussa on keskitytty mahdollisimman tehokkaaseen työskentelyyn. Työkalujärjetelmässä on vaihdettavia ulosvetäjän jalkoja joiden avulla pienestä määrästä työkaluja saadaan kustannustehokkaasti kattava laakerinvaihtojärjestelmä.

Vaunun sisältö kattaa perinteisten sekä napalaakereiden vaihtotyökalut ja myös ranskalaisten autojen sisäänpäin puristettavien laakereiden vaihto käy helposti autossa paikallaan. Sarjassa on adapterit hankaliin esim. BMW:n takapyörän laakereiden vaihtoon. Sekä pallonivelen hydraulinen irrotustyökalu 04-00024, jota käyttämällä vältytään alumiinisten olkavarsien ja pallonivelien rikkoutumiselta.

Adapterit pulttikiinnitteisten laakereiden vaihtoon sekä vetoakselin puristamiseen pois paikaltaan ja BMW: vetoakselin asennus adapterit. Sarjalla käy myös Audi Q7 ja vastaavien pyörälaakereiden vaihto joissa on ahdas pyörännavan ja olkavarren väli. VW T5 etu ja takapyöränlaakereiden vaihto käy helposti
Jos korjaamolla on hankittuna jo osa suuremmasta kokonaisuudesta on järjestelmää helppo laajentaa.
Sarjaa toimitetaan myös asiakaskohtaisesti suunniteltuna kokonaisuutena. Ota yhteyttä!

© Toolx Oy

Kaikkia Wallmekin työkaluja saa hankittua osa kerrallaan.
Sarjan hinta on 9400,00 sisältäen alv 24%
Saatavilla leasingrahoitus tai työkalut omaksi rahoituksella.

Tarjoushinta 7990,00 sis alv 24%

Kuvaus

Adapterit pultti kiinnitteisten laakereiden irrottamiseen. Vasemmalla vetotanko Toyota Pro-acen napalaakerin vetotanko. Keskellä WAG- pultatun laakerin irrotus adapterit ja oikealla 4-pulttisten laakereiden irrotus adapterit.
Napalaakereiden vaihtotyökalut ja lukkorengas työkalu.


© Toolx Oy