Wallmek 04-00024 Hydraulitoiminen pallonivelen irrotustyökalu & raidetangonpään ulosvedin

985.00  sis alv 24%

    Erikoistyökalu pallonivelten ja raidetangonpäiden irrottamiseen kartiosta. Uudenmalliset pallonivelet hapettuvat alumiiniin kiinni kovemmin kuin aiemmissa valurautaisissa versioissa. Tällä työkalulla pallonivelet ja raidetangonpäät irrotetaan alumiinisista osista ehjänä. Metallikartiot olkavarren sisällä pysyvät paikoillaan ja nivelten suojakumit pysyvät ehjänä. Työkalun käytöllä ehkäistään olkavarren rikkoutuminen. Nopea käyttää, työajan säästö on huomattava. Työkalulla saadaan myös vaihdettua pyöränpultit.

Saatavilla olevat lisäosat:

Työkalun käyttöön suositellaan paineilma toimista hydraulipumppua: 1036 KÄYTTÖOHJE

04-00024 Hydraulinen pallonivelten irrotustyökalu -esite lisäosineen (pdf)
04-00024 Hydraulinen pallonivelten irrotustyökalu -käyttöohje (pdf)

Uusi, ainutlaatuisella toiminoilla ja muotoilulla tehty työkalu pallonivelen helppoon irrottamiseen. Työkalu on kehitetty uusiin ohjausjärjestelmiin, joissa on pitkät kartiopultit ja alumiiniset vastakappaleet. Soveltuu myös erinomaisesti valurautaisten pallonivelien irrottamiseen.

Pallonivelet hapettuvat alumiiniin kiinni kovemmin kuin aiemmissa valurautaisissa versioissa. Alumiinisten osien käsittely tällä työkalulla ei riko herkkiä ohjauksen osia.

Työajan säästö on huomattava. Pallonivelen irrotus käy hetkessä. Esim. BMW:n neljän alapallonivelen irrotukseen menee noin neljä minuuttia.

Työkalun puristusväli on säädettävissä joko 60 mm tai 72mm. Kaksi haarukkakokoa, 26 ja 32 mm. Lisäsäätönä pienempiin palloniveliin työkalun mukana tulee 25mm rengas, jolla puristusväli on 35mm tai 47 mm. Työkalun puristuskappaleiden paikkaa voi vaihtaa ylös tai alas tarvittavan tilan mukaan.

Hydraulisylinterin puristinvoima on 4,5 tonnia, jolla pallonivelten irrotus voidaan tehdä turvallisesti ilman ongelmia. Puristuksen suunta pysyy suorana koko ajan.

Näin työkalu pysyy tuvallisesti paikoillaan. Turvallisuuden lisäämiseksi työkalussa on turvahihna jolla estetään työkalun putoaminen pallonivelen irrotessa.

HUOM! Työkalua käytetään 700 barin hydraulipumpulla 1030, 1035, 1036 tai vastaavilla pumpuilla. Ei sisälly.

Lisäosat, myydään erikseen:

Valmistajan tuotesivu

Takaisin kategoriaan Wallmek