Ostoskori

Sähköposti: myynti@toolx.fi

Täydellinen sarja pyöränlaakereiden vaihtoon työkaluvaunussa: esittelyssä Toolxin kokoama Wallmek-työkalusarja

Wallmek-erikoistyökalut pyöränlaakereiden vaihtoon tuovat korjaamolle tehokkuutta sekä parantavat turvallisuutta ja asentajan ergonomiaa. Toolx kokosi yhteen Wallmekin pyöränlaakerityökalut täydelliseen sarjaan, jossa on mukana myös hydraulisylinteri ja -pumppu yhdeksi kustannustehokkaaksi järjestelmäksi henkilöautojen ja kevyiden pakettiautojen pyöränlaakereiden vaihtoon & pallonivelten sekä vetoakseleiden irrotukseen.

Sarjan hinta on 9 900 € (sis. alv 24 %). Nyt saatavilla myös leasing-rahoituksella, LINKKI LEASIG RAHOITUKSEEN! Sarjaa voidaan myös muokata korjaamokohtaisesti esimerkiksi automerkkikohtaiseksi, jolloin sarjan hinta laskee. Tällä sarjalla onnistuu kaikentyyppisten pyöränlaakereiden irrotus: olkavarteen kiinnitettävien, kompakti-/napalaakereiden sekä pulttikiinnitteisten laakereiden.   


wallmek pyöränlaakerityökalut täydellinen sarja
Sarjaan sisältyy Facom-työkaluvaunu, josta löytyy erityyppisten pyöränlaakereiden vaihtotyökalut sekä myös pallonivel- ja vetoakselityökalut.

Tutustu sarjaan tarkemmin tuotesivulta & esitteestä!

Tuotesivulta pääset nopeiten tuotevideoihin tuotteen kuvauksen linkeistä. Esitteestä näet, miten työkalut on sijoitettu työkaluvaunuun. 


Tuotesivulle


Esitteeseen (pdf)

Lue artikkelista Wallmek-pyöränlaakerityökalujen toiminnasta

Kattava artikkelimme erityyppisten pyöränlaakereiden vaihdosta käy läpi, miten eri Wallmek-työkaluja käytetään pyöränlaakereiden irrotuksessa sekä asentamisessa. 


Miten vaihdetaan erityyppiset pyöränlaakerit