Ale!

Pyöränlaakereiden vaihtotyökalut työkaluvaunussa (täydellinen sarja) | Wallmek

Alkuperäinen hinta oli: 10,455.00 €.Nykyinen hinta on: 9,060.00 €. sis alv 24%

-13%

Kestävin ja laajin pyöränlaakereiden vaihtotyökalusarja Pyöränlaakereiden vaihtotyökalut työkaluvaunussa: tehokas Wallmek-työkalujärjestelmä pyöränlaakereiden vaihtoon henkilöautoille ja kevyille pakettiautoille, kuten VW T5, Toyota Proace (Peugeot Jumper ym.). Tämän lisäksi vetoakselit saadaan irrotettua sarjan vetoakselityökalulla. Työkalusarjan esite pdf Tutustu artikkeliimme, jossa käydään läpi erityyppisten pyöränlaakereiden vaihto Wallmek-työkaluilla: Miten vaihdetaan erityyppiset pyöränlaakerit? Sarja sisältää työkalut seuraavantyyppisille pyöränlaakereille:

Sekä lisäksi:

  • Vetoakselin irrotukseen pyörännavasta irrotustyökalu: 1090-30-5
  • BMW-vetoakseleiden paikalleen veto adapterit, myös Land Rover
  • Lukkorengastyökalun 01-00004
  • Hydraulisylinterin 18 tonnia 01-00030: 18 tonnin voima 700 barin paineella.
  • Hydraulipumpun mikrosäädöllä 1036: 700 bar maksimipaine
  • Hydrauliliittimet 1000 barin turvapikaliittiminä ja liitokset hydraulitasotiivisteillä.

Työkalujen videot sekä käyttöohjeet löytyvät kunkin työkalun tuotesivuilta! Sarjaa voidaan muokata myös asiakas-/automerkkikohtaisesti suunniteltuna kokonaisuutena. Merkkikohtaisena sarjana hinta laskee!

Saatavilla myös omaksi leasing-rahoituksella. 

Tutustu artikkeliimme, jossa käydään läpi erityyppisten pyöränlaakereiden vaihto Wallmek-työkaluilla: Miten vaihdetaan erityyppiset pyöränlaakerit?

Tämä laajin ja kestävin työkalusarja pyöränlaakereiden vaihtoon. Sarjan työkalut ovat työkaluvaunussa sisältää myös solumuovit työkaluille. Vaunusta löytyy työkalut henkilöautojen sekä kevyiden pakettiautojen pyöränlaakereiden turvalliseen sekä nopeaan vaihtoon alkaen Wallmekin hydraulisylinteristä- ja pumpusta, joilla työt suoritetaan suoraan autossa. Eri puristusjalkoja käyttämällä suoritetaan erityyppisten laakereiden irrotus- ja asennustyöt oikeaoppisesti. Sarjaan sisältyy myös kätevä lukkorengastyökalu. Sarjan vetoakselityökaluilla saadaan irrotettua vetoakselit kätevästi pyörännavasta. Työkalujen suunnittelussa on huomioitu erilaiset käyttökohteet sekä työturvallisuus. Irrotustyökalujen maksimi puristus on 22 tonnia ja kompaktilaakerityökalun 01-00033 maksimi puristus on kahdeksan tonnia. Työkalut ovat ruotsalaista huippulaatua tehden sarjasta kestävän ja kokonaisedullisen investoinnin korjaamon työkaluihin vuosikymmenien ajaksi.

 Saatavilla myös Toolx omaksi leasingrahoituksella. Leasing

Sarja sisältää työkalut seuraavan tyyppisille pyöränlaakereille:

(Sarjaa voidaan muokata  myös asiakas-/automerkkikohtaisesti suunniteltuna kokonaisuutena jolloin sarjan hinta laskee. Esim. Uudempiin Land Rover- ja Range Rover -autoihin on oma lisäsarja 01-00050-100.)

Työkalujen videot sekä käyttöohjeet löytyvät kunkin työkalun tuotesivuilta!

Sisältö tuotenumeroittain:

Sarja sisältää yhden selkäosan 01-00041-002, jolla käytetään puristusjalkoja. Alla olevista linkeistä pääset tuotesivuille, joissa kaikkiin puristusjalkoihin sisältyy kiinnityslevy.

Kaikkia Wallmekin työkaluja saa hankittua myös osa kerrallaan. Varaosien saatavauus yhtä hyvä kuin työkalusarjojen. lisätietoa saa soittamalla, sähköpostilla ja sivuilta löytyy merkkikohtaista tietoa.
Tutustu myös suomenkieliseen Wallmek-tuoteluetteloon tästä.

Luettelossa sarjojen kohdalla sinisissä laatikoissa on sarjojen ja työkalujen osat varaosanumeroiden kanssa. Näitä osia on helposti saatavilla varaosina. Sarjojen osia voi myös ydistää tarpeen mukaan.

Sarjan kokonaisuuden suunnittelu © Toolx Oy
Tutustu sarjaan tarkemmin esitteestä (