RASKAANKALUSTON TYÖKALUSARJA

7,722.00  sis alv 24%

wallmek_bannerRASKAANKALUSTON TYÖKALUSARJA TUKEVASSA TYÖVÄLINE VAUNUSSA

Työkalusarjaa on kehitetty yhdessa raskaankaluston ammattilaisten  kanssa palvelemaan monipuolisesti raskaankaluston alusta töitä. Työkalut sopivat vetokalustoon sekä perävaunuihin. Saatavilla merkkikohtaisia adaptereita olkatappien vaihtoon. Scania,Volvo MAN, Mercedes, …ym
Telatappien vaihtoon tarvitaan yksi lisäadapteri vastinholkkien paikallapitämiseen.

 

 

Kuvaus

RASKAANKALUSTON ERIKOITYÖKALISARJA

Sarja on muuneltavissa moniin käyttötarkoituksiin. Työkalujen keveys ja muunneltavuus tekee sarjasta  yhden korjaamoiden suosituimmista ja käytetyimmistä työkaluista. Sarja sisältää yleismallin työkalut olkatappien vaihtoon, adapterit jousihelojen vaihtoon, raidetangon pallovivelien irrotustyökalun jolla voi myös vaihtaa pyöränpultit, työkalut pyörännapojen irrottamiseen sekä lukkorengastyökalun.

Sarjaa on mahdollista täydentää tarpeen mukaan erilaisilla varaosilla ja työkaluilla sopimaan vieläkin paremmin Scania, Volvo, Mercedes Benz, MAN autoihin sekä BPW ja SAF perävaunuihin.

Sarjaan on saatavilla adapteri jolla vastaholkit saadan pidettyä paikallaan prässiadapterissa. Tämä tekee mahdolliseksi käyttää puristusta poikittain.
Kaivikoneiden ja muiden telaketjuilla varustettujen laitteiden telatappien vaihto käy nyt helposti ja nopeasti.

TYÖKALUSARJAA KÄYTETÄÄN 700 BARIN HYDRAULIPUMPULLA
Walmmekin paineilmalla toimiva hydraulipumppu on tehokas ja varustettu mikro säädöllä joka helpottaa työkalujen asettelua.