WALLMEK 03-00031-32T Raskaankaluston olkatapin vaihtosarja 32 T sylinterille, Teho iskun kanssa 110T

3,240.00  sis alv 24%

wallmek_banner   Raskaankaluston olkatapin vaihtosarjan avulla olkatappien vaihto on turvallista ja nopeaa. Olkatapinvaihtosarja soveltuu suorille sekä kartion mallisille tapeille. Sarjalla kattaa suurimman osan raskaankaluston olkatapeista. Olkatapin vaihtosarja on osa Wallmekin raskaankaluston työkalusarjaa. Sarjaan on saatavilla lisäosia navan ulosvetoon, jousihelan vaihtoon, laakereiden irrottamiseen telatappien vaihto ym. Myös merkkikohtaiset adapterit ovat saatavilla Scania, Volvo, Mercedes-Benz, MAN, SAF ja BPW olkatappeihin. 

 Raskaankaluston olkatapin vaihtosarja Wallmek 03-00031-32T sylinterille

Raskaankaluston olkatapin vaihtosarjan avulla olkatappien vaihto on turvallista ja nopeaa. Olkatapinvaihtosarja soveltuu suorille sekä kartion mallisille tapeille. Sarjalla kattaa suurimman osan raskaankaluston olkatapeista. Sarja on osa Wallmekin raskaankaluston työkalusarjaa. Lisäosia on saatavilla merkkikohtaisesti.

Sarjaa käytetään32 tonnin sylinterillä (03-00028)
HUOM: Työkalusarjan käyttämiseen tarvitaan erikseen myytävä hydraulisylinteri (yllä) sekä hydraulipumppu: 1036

Paineen ja lyönnin yhdistelmä on tehokkain tapa irrottaa kiinni juuttuneet kappaleet toisistaan.

Wallmek työkalujen erikois ominaisuudella saadaan sylinteristä 3,4 kertainen voima. Sylinterin lyöntpäähän lekalla lyömällä saadaan 32 tonnin sylinteristä 110 tonnin teho.

Olkatappisarjan pieni koko ja pieni tilan tarve tekee työskentelyn mahdolliseksi myös ahtaissa paikoissa. Sopii myös ylöspäin työnnettäville olkatapeille.

Wallmekin raskaankaluston erikoistyökaluista olkatapin vaihtosarja on kaikkein suosituin työkalu. Sarjaan on saatavilla lisäadaptereita mm. pyörännapojen irrottamiseen ja moneen muuhun. Uusia lisäsarjoja on puristettaville jousiheloille, prässiholkkisarja sekä adapteri 03-00031-050 jonka avulla työkaluja voi käyttää myös sivuttain tehtävissä puristuksissa. Telatappien vaihtoon löytyy myös lisäsarja.

Video asiakkaan käytössä olevasta olkatapin vaihtosarjasta: https://www.youtube.com/watch?v=e9FhoZMlzCQ

Valmistajan tuotesivulle

Tutustu myös raskaan kaluston pallonivelen irrotustyökaluun!

Takaisin kategoriaan Raskas kalusto (Wallmek)

Raskaankaluston perävaunun olkatapin vaihto Wallmekin 45 tonnin olkatappityökalusarjalla
Volvo FL olkatapin vaihto

Lisätiedot

Valitse sarja hydraulisylinterin mukaan

32T (03-00031-32T), 45T (03-00031-45T)