Ostoskori

Sähköposti: myynti@toolx.fi

Toolx.fi on uudistunut!

Sivustomme on helmikuun alusta muuttanut muotoaan melko lailla. Tavoitteena tällä muutoksella on antaa isompi rooli verkkokaupalle ja rohkaista sivuston käyttäjiä sen kautta tilaamiseen ja yhteyden ottamiseen. Pyrimme myös nopeuttamaan sivuston latautumisaikoja ja käytettävyyttä eri laitteilla. Haluamme myös tuoda tarjouksia ja muita uutisia esille yhdessä sosiaalisen median kanssa. Tykkääthän jo Toolxin Facebook-sivuista?  

Tälle sivulle on koottu ohjeita sivuilla liikkumiseen ja tilaamiseen sekä vinkkejä sivuston monipuolisesta sisällöstä!

Ohjeita sivuilla liikkumiseen

hakuvalikko

Bannerista voit hakea tuotteita, kirjautua tai rekisteröityä kauppaan tai siirtyä kassalle. Huom. Haku osaa ehdottaa tuotteita, jos kirjotat siihen vain osankin hakusanasta. Sinulla pitää olla tili sivuille, jotta voit tilata tuotteita. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään painamalla Oma tili. Logoa painamalla pääset aina etusivulle.

PS. Voit käyttää hakua myös kätevästi esimerkiksi tuotevideoiden etsimiseen. Kirjoitat vain tuotenumeron ja siirryt tuotesivulle, jolla on useimmiten käyttöä opastava video!

navigaatiovalikko

Navigaatiovalikosta otsikoita klikkaamalla pääset verkkokauppaan, Wallmekin, Mac Toolsin, Facomin ja muiden merkkien kategoriasivulle sekä tuoteluetteloihin ja lähettämään tuotekyselyn. Merkkien sivuilla löydät tietoa valmistajista sekä heidän tuotekategorioistaan.

Kuitenkin, pitämällä hiirtä tiettyjen linkkien päällä saat auki laajemman navigaatiovalikon – esimerkiksi Wallmekin kohdalla pääset valitsemaan suoraan, millaisia tuotteita olet etsimässä. Nämä linkit ohjaavat suoraan tiettyyn kategoriaan verkkokauppaan.  

Tuoteluettelot -linkistä pääset näkemään tiettyjen valmistajien tuoteluetteloita. Klikkaamalla kuvia pääset kyseiseen luetteloon.

Lähetä kysely -linkistä pääset lähettämään tuotekyselyitä tai tarjouspyyntöä suuremmasta erästä. 

Verkkokauppa

Verkkokaupasta on pyritty tekemään mahdollisimman helppokäyttöinen. Voit hakea tuotteita kategorioittain, merkeittäin tai vaikka merkin alakategorian mukaan. Etusivulla näät merkit, joita klikkaamalla pääset kyseisen valmistajan tuotteisiin. Vasemmassa reunassa on pikavalikko, josta pääset nopeasti tiettyyn kategoriaan verkkokaupan etusivulta käsin. 

Mac Tools kategoria esimerkki
Esimerkki valmistajan sivusta, kun ensin on klikattu verkkokaupan etusivulla logoa. Pikavalikko vasemmalla alareunassa.
Linkkien kautta pääset katsomaan eri kategorioita. Oletusarvoisesti valmistajan sivu näyttää kaikki tuotteet, mitä Toolx tarjoaa tältä valmistajalta. 
 

Ota yhteyttä!

Oli sinulla sitten kysyttävää yrityksestä, tuotteista tai muista mahdollisuuksista – tai kehitysideoita sivuille – älä epäröi ottaa yhteyttä! Keinot ovat samat kuin ennenkin:

Puhelimitse: 040 500 9933
Sähköpostilla: myynti@toolx.fi
Tai lähetä kysely sivujen kautta