Ostoskori

Sähköposti: myynti@toolx.fi

Kuljetusmessut 2023 Kuljetusalan tärkein ammattitapahtuma Toolx Oy:n Osasto D-246

Kuljetus 2023 messuilla Jyväskylässä 25-27 toukokuuta Toolx Oy osastolla D-246 on esillä ja työkaluja sekä erikoistyökaluja raskaan sekä kevyen kuljetuskaluston korjaamiseen ja kunnossapitoon. Osastolla on työnäytöksiä työkalujen toiminnasta. Olkatapin vaihtoa, pallonivelen irrotusta, jousihelan vaihtoa. Työnäytökset kestävät muutaman minuutin.

Osastolla tarjouksia työkaluista: Wallmek, Mactools, Facom, Expert by Facom ja Müller.

!!!! Tarjoukset tulevat myös verkkosivuille 24.05.2023 !!!!

Wallmek työkaluista esittelyssä osastolla on suosituimmat raskaankaluston sekä kevyen kuljetuskaluston työkalut. Wallmekin tuotteet ovat tunnettuja suuresta työajan säästöstä, korkeasta laadusta, kestävyydestä ja käyttäjä ergonomiastaan. Wallmek työkaluista voidaan tehdä erilaisten korjaamoiden tarpeeseen sopivat työkalusarjat.

MacTools on yksi maailman johtavista työkalumerkeistä, joka on erityisesti suunnattu ammattilaisille. Mactoolsin valikoima sisältää laadukkaita käsityökaluja, sähkötyökaluja ja tarvikkeita, jotka ovat suunniteltu kestävyyden ja tehokkuuden kannalta. Mactoolsin tuotteita käyttävät useat ammattilaiset ympäri maailman, ja sen tuotteet ovat tunnettuja niiden kestävyydestä ja laadusta.

Facom on ranskalainen työkalumerkki, joka on erikoistunut ammattikäyttöön tarkoitettuihin käsityökaluihin. Facom tunnetaan erityisesti laadukkaista hylsyistään ja avaimistaan, mutta sen valikoimaan kuuluu myös muita laadukkaita käsityökaluja. Facomin tuotteet ovat tunnettuja niiden kestävyydestä ja tarkkuudesta.

Expert by Facom on Facomin tytäryhtiö, joka on erikoistunut ammattilaiskäyttöön tarkoitettuihin työkaluihin. Expert by Facomin valikoima sisältää erilaisia käsityökaluja, sähkötyökaluja ja tarvikkeita, jotka on suunniteltu kestävyyden ja tehokkuuden kannalta. Expert by Facomin tuotteet ovat tunnettuja niiden korkeasta laadusta ja kestävyydestä.

Kuljetusmessut 2023 Toolx Oy

Toolx Oy:n osastolla D-246 työkalumerkit

mac tools
expert by facom