Wallmek L2510 Nesteiden tyhjennyslaitejärjestelmä (jarruneste, jäähdytysneste, lasinpesuneste, hydrauliöljy)

Tehokas nesteiden tyhjennyslaitejärjestelmä autojen tyhjentämiseen jäähdytys-, tuulilasinpesu- ja jarrunesteistä sekä hydrauliöljyistä. Ei mekaanisia osia. Hiljainen ja kestävä.

HUOM! Kyseessä on muunneltava tarjouspyyntötuote. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri oikeanlainen järjestelmä teidän käyttöön!

Tehokas nesteiden tyhjennyslaitejärjestelmä autojen tyhjentämiseen jäähdytys-, tuulilasinpesu- ja jarrunesteistä sekä hydrauliöljyistä. Oiva valinta autopurkamoille!

Järjestelmällä saat aikaseksi puhtaan, hiljaisen ja turvallisen työympäristön. Järjestelmällä voidaan tyhjentää neljä autoa tunnissa, ja se on suunniteltu toimimaan ilman liikkuvia osia.
Suunnittelun ansiosta järjestelmän huoltokustannukset saadaan minimoitua ja käyttöikä maksimoitua.

Laitteen toiminta perustuu 15 litran ruostumattomasta teräksestä valmistettuun tankkiin, jossa on 6 metriä pitkä imuletku ja jota käytetään paineilman avulla. Paineilmatoimisella järjestelmällä saadaan aikaiseksi erittäin tehokas imu ja siirtopaine. Järjestelmä on helposti siirreltävissä.

Vaihto imun ja paineen välillä on tehty helpoksi kaksitoimisella palloventtiilillä. Järjestelmä on hyvin tarpeisiin mukautuva. Mekaaniseen järjestelmään verrattuna tämä järjestelmä on todella hiljainen, tehokas eikä tarvitse kalliita vuosihuoltoja ja -tarkastuksia.

HUOM! Kyseessä on muunneltava tarjouspyyntötuote. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri oikeanlainen järjestelmä teidän käyttöön!

Valmistajan tuotesivulle

Takaisin kategoriaan Auton purkaminen (Wallmek)

Tuotenumerot:

L3200  Lasinpesuneste
L3310  Jarruneste
L2410  Hydrauliöljy
L2510  Liikuteltava asema
L1020  Letkukela
L2320  Letku rumpujarru
L3100  Jäähdytysneste