Wallmek 1086-6 Lyöntipää M22 kierteellä

85.00  sis alv 24%

Lyöntipäätä 1086-6 käytetään silloin kun sylinteriä käytetään puristus puolen töissä ja sylinterin puristusvoima ei pelkästään riitä osien irrotukseen.Tällä toiminolla sylinterin teho kasvaa jopa 3,5 kertaiseksi riippuen vasaran painosta.

Loistava Wallmek-ominaisuus. Katso video lyöntipäätoiminnosta!

Lyöntipäätä 1086-6 käytetään silloin kun sylinteriä käytetään puristus puolen töissä ja sylinterin puristusvoima ei pelkästään riitä osien irrotukseen. Lyöntipää kierretään vetotangon tilalle männän varren päähän. Tähän lyöntipäähän lyödään vasaralla puristuksen ollessa päällä. Tällä toiminolla sylinterin teho kasvaa jopa 3,5 kertaiseksi riippuen vasaran painosta / iskun kovuudesta. Tyypillisiä käyttökohteita ovat vetoakseli, olkatappi, telatappi, kiinni ruostuneet laakerit ja pyörän navat.

Kasvaneen tehon johdosta ns. pienillä sylintereillä saadaan tehtyä työt jotka ovat ennen vaatineet suuria, ja hankalasti käsiteltäviä työvälineitä.

Lyöntipää tulee sylintereiden 18t, 22t, ja 32t mukana.

45 tonnin sylinterissä on myös lyöntipää mukana 03-00026-006 joka on M27 kierteellä. Tällä toiminolla saadaa esimerkiksi olkatappisarjan tehoksi yli 150 tonnia suhteellisen kevyellä työkalulla.

Valmistajan tuotesivulle

Takaisin kategoriaan Wallmek