olkatapin vaihtosarja
olkatapin vaihtosarja
WALLMEK 03-00031-45T Olkatapin vaihtosarja raskaalle kalustolle (45T sylinterille)
2,850.00  sis alv 24% Lisää ostoskoriin

WALLMEK 03-00031-45T Olkatapin vaihtosarja raskaalle kalustolle (45T sylinterille)

2,850.00  sis alv 24%

wallmek_bannerWallmekin olkatapin vaihtosarjan avulla olkatappien vaihto on turvallista ja nopeaa. Olkatapinvaihtosarja soveltuu suorille sekä kartion mallisille tapeille. Sarjalla kattaa suurimman osan raskaankaluston olkatapeista. Olkatapin vaihtosarja on osa Wallmekin raskaankaluston työkalusarjaa.

Sarjaan on saatavilla lisäosia navan ulosvetoon, jousihelan vaihtoon, laakereiden irrottamiseen telatappien vaihto ym.
Myös merkkikohtaiset adapterit ovat saatavilla Scania, Volvo, Mercedes-Benz, MAN, SAF ja BPW olkatappeihin.

Kuvaus

Wallmek olkatapin vaihtosarja

Wallmekin olkatapin vaihtosarjan avulla olkatappien vaihto on turvallista ja nopeaa. Olkatapinvaihtosarja soveltuu suorille sekä kartion mallisille tapeille. Sarjalla kattaa suurimman osan raskaankaluston olkatapeista. Sarja on osa Wallmekin raskaankaluston työkalusarjaa.

Sarjaa käytetään 45 tonnin sylinterillä: 03-00026 joka soveltuu käytettäväksi myös muihin Wallmekin raskaankaluston työkaluihin. Sylintereissä on työntävä sekä vetävä toiminto ja jousi toiminen palautus kuten  kaikissa Wallmekin sylintereissä on. Sylintereissä on myös oma erikoinen toiminto jolla sylinterin teho kolminkertaistuu. Eli sylinterin puristus- tai vetotoimintoa voi lisätä lyömällä vasaralla erillisiin lyöntipäihin jolloin sylinterin teho kasvaa kolminkertaiseksi. Lyöntiadapterit ovat sylinterin päähän 1086-6 ja vetotangon päähän 1091-17-M22

Paineen ja lyönnin yhdistelmä on tehokkain tapa irrottaa kiinni juuttuneet kappaleet toisistaan. Olkatappisarjan pieni koko ja pieni tilan tarve tekee työskentelyn mahdolliseksi myös ahtaissa paikoissa.

Wallmekin raskaankaluston erikoistyökaluista olkatapin vaihtosarja on kaikkein suosituin työkalu. Sarjaan on saatavilla lisäadaptereita mm. pyörännapojen irrottamiseen ja moneen muuhun. Uusia lisäsarjoja on puristettaville jousiheloille, prässiholkkisarja sekä adapterit telatappien vaihtoon.

Valmistajan tuotesivulle

Takaisin kategoriaan Raskas kalusto (Wallmek)