WALLMEK 03-00031-45- VOLVO Raskaankaluston olkatapin vaihtosarja Volvon lisäadapterilla 45T sylinterille, Teho iskun kanssa 160T

3,875.00  sis alv 24%

wallmek_bannerRaskaankaluston olkatapin vaihtosarja Volvon raskaankaluston adaptereilla. Työkalusarjan avulla suorien ja kartiomallisten olkatappien vaihto käy nopeasti ja turvallisesti. Sarja on turvallinen ja kevyt käsitellä. Muutamilla lisä osilla sarjaa voidaan laajentaa moniin muihin raskaankaluston alusta töihin.

Pientä nosto vaunua käyttämällä olkatapin vaihto sekä pyörännavan irrotus ja asennus käy erittäin kevyesti ja nopeasti.

HUOM: Työkalusarjan käyttämiseen tarvitaan erikseen myytävä hydraulisylinteri 03-00026 sekä hydraulipumppu: 1036

Wallmek työkalujen erikois ominaisuudella saadaan sylinteristä 3,5 kertainen voima. Sylinterin lyöntpäähän lekalla lyömällä saadaan 45 tonnin sylinteristä 160 tonnin teho.

 Raskaankaluston olkatapin vaihtosarja Wallmek 03-00031-45T sylinterille Volvon adaptereilla

Raskaankaluston olkatapin vaihtosarjan avulla olkatappien vaihto on turvallista ja nopeaa. Työkalujen helppo käytettävyys lisää turvallisuutta. Olkatapinvaihtosarja soveltuu suorille sekä kartion mallisille tapeille. Sarjalla kattaa suurimman osan raskaankaluston olkatapeista. Sarja on osa Wallmekin raskaankaluston työkalusarjaa. Lisäosilla joilla asenntaan alalaakeri ja olkatappi  03-00006-022 ja 03-00006-023 sekä irrotuksessa isompi holkki johon mahtuu olkatapin lisäksi myös tappiin juuttunut alalaakeri.

Sarja sopii Volvon raskaankaluston olkatappien vaihtoon.

 
HUOM: Työkalusarjan käyttämiseen tarvitaan erikseen myytävä hydraulisylinteri 03-00026 sekä hydraulipumppu: 1036

Paineen ja lyönnin yhdistelmä on tehokkain tapa irrottaa kiinni juuttuneet kappaleet toisistaan.

Wallmek työkalujen erikois ominaisuudella saadaan sylinteristä 3,5 kertainen voima. Sylinterin lyöntpäähän lekalla lyömällä saadaan 45 tonnin sylinteristä 160 tonnin teho.

Olkatappisarjan keveys, pieni koko ja vähäinen tilan tarve tekee työskentelyn mahdolliseksi myös ahtaissa paikoissa. Sopii myös ylöspäin työnnettäville olkatapeille.

Työkalusarja ja lisäosat ovat Ruotsalaista suunnittelua ja valmistettu Ruotsalaisesta teräksestä. Työkalut on testattu ja tarkistettu toimimaan Wallmek sylinterien suurien tehojen kanssa. Muiden merkkien lisäosien käyttöä ei suositella Wallmek sylintereiden kanssa.

Wallmekin raskaankaluston erikoistyökaluista olkatapin vaihtosarja on kaikkein suosituin työkalu. Sarjan suosio perustuu turvalliseen työkalun käyttöön. Sarja helppo käyttöisyys ja työkalujen keveys mahdollistaa turvallisen ja nopean työskentelyn. 

Wallmek työkalujen monipuolisuus on myös yksi tekijä työkalujen hankinnassa. Monipuolisella työkalusarjalla on monta käyttökohdetta raskaankaluston korjaamoissa. Sarjan laajentaminen on helppoa korjaamoiden uusiin tarpeisiin. Lisäosia on saatavilla varaosina.

Sarjaan on saatavilla lisäadaptereita mm. pyörännapojen irrottamiseen ja moneen muuhun. Uusia lisäsarjoja on puristettaville jousiheloille, prässiholkkisarja sekä adapteri 03-00031-050 jonka avulla työkaluja voi käyttää myös sivuttain tehtävissä puristuksissa. Telatappien vaihtoon löytyy myös lisäsarja 03-00050-100 

Video asiakkaan käytössä olevasta olkatapin vaihtosarjasta: https://www.youtube.com/watch?v=e9FhoZMlzCQ

Valmistajan tuotesivulle

Tutustu myös raskaan kaluston pallonivelen irrotustyökaluun!

Takaisin kategoriaan Raskas kalusto (Wallmek)

Raskaankaluston perävaunun olkatapin vaihto Wallmekin 45 tonnin olkatappityökalusarjalla
Volvo FL olkatapin vaihto

Lisätiedot

Valitse sarja hydraulisylinterin mukaan

32T (03-00031-32T), 45T (03-00031-45T)