olkatapin vaihtosarja
olkatapin vaihtosarja
WALLMEK 03-00031-32T Olkatapin vaihtosarja raskaalle kalustolle
2,740.00  sis alv 24% Lisää ostoskoriin

WALLMEK 03-00031-32T Olkatapin vaihtosarja raskaalle kalustolle

2,740.00  sis alv 24%

Wallmek tuotelogo

Wallmekin olkatapin vaihtosarjan avulla olkatappien vaihto on turvallista ja nopeaa. Olkatapinvaihtosarja soveltuu suorille sekä kartion mallisille tapeille. Sarjalla kattaa suurimman osan raskaankaluston olkatapeista. Olkatapin vaihtosarja on osa Wallmekin raskaankaluston työkalusarjaa. Sarjaan on saatavilla lisäosia navan ulosvetoon, jousihelan vaihtoon, laakereiden irrottamiseen telatappien vaihto ym…
Myö merkkihkohtaiset adapterit ovat saatavilla Scania, Volvo, Mercedes-Benz, MAN, SAF ja BPW olkatappeihin.

Työkalusarjan käyttämiseen tarvitaan erikseen myytävät 32tonnin sylinteri: 03-00028 sekä hydraulipumppu: 1036

 

Kuvaus

Wallmek olkatapin vaihtosarja

Wallmekin olkatapin vaihtosarjan avulla olkatappien vaihto on turvallista ja nopeaa. Olkatapinvaihtosarja soveltuu suorille sekä kartion mallisille tapeille. Sarjalla kattaa suurimman osan raskaankaluston olkatapeista. Sarja on osa Wallmekin raskaankaluston työkalusarjaa.

Sarjaa käytetään 32 tonnin sylinterillä joka soveltuu käytettäväksi myös muihin Wallmekin raskaankaluston työkaluihin sekä pakettiautojen työkaluihin. Tehokkaampana vaihtoehtona on 45 tonnin sylinteri. Sylintereissä on työntävä sekä vetävä toiminto ja jousitoiminen palautus, kuten kaikissa Wallmekin sylintereissä. Sylintereissä on myös oma erikoinen toiminto jolla sylinterin teho KASVAA 3,5 KERTAISEKSI: sylinterin puristus- tai vetotoimintoa voi lisätä lyömällä vasaralla erillisiin lyöntipäihin jolloin sylinterin teho kasvaa kolminkertaiseksi. Lyöntiadapterit ovat sylinterin päähän 1086-6 ja vetotangon päähän 1091-17-M22

Paineen ja lyönnin yhdistelmä on tehokkain tapa irrottaa kiinni juuttuneet kappaleet toisistaan. Olkatappisarjan pieni koko ja pieni tilan tarve tekee työskentelyn mahdolliseksi myös ahtaissa paikoissa.

Wallmekin raskaankaluston erikoistyökaluista olkatapin vaihtosarja on kaikkein suosituin työkalu. Sarjaan on saatavilla lisäadapterita mm. pyörännapojen irrottamiseen, jousihelojen vaihtamiseen, telaketjujen tappien vaihtamiseen ja moneen muuhun. Sylinterin veto-/työntöpituus on 117 mm, jolloin helojen vaihto onnistuu yhdellä asetuksella. Uusia lisäsarjoja on puristettaville jousiheloille, prässiholkkisarja sekä adapterit telatappien vaihtoon.

 

Käytetään 32 tonnin hydraulisylinterin kanssa (03-00028). Sarja 45 tonnin sylinterille on numerolla 03-00031-45T

Valmistajan tuotesivulle

Takaisin kategoriaan Raskas kalusto (Wallmek)