Ale!

Jarrulaikan irrotustyökalu Wallmek 03-00025

Alkuperäinen hinta oli: 1,675.00 €.Nykyinen hinta on: 1,400.00 €. sis alv 24%

-16%

wallmek_logo    

 

Turvallisuus tarjous! 

Wallmekin Volvo, Renault ja DAf jarrulevyn irrotus työkalun 03-00025 mallin mukaan on suomessa on valmistettu vastaava työkalu jossa ei ole 700 barin järjestelmään sopivia osia eikä CE-hyväksyntää.

Tarjous on voimassa 15.06.2024 asti. Tarjous hinta 1400,00 sis alv

Wallmekin työkaluissa on Wallmekin tekstit ja työkalujen numerot.

Jarrulevyn irrotustyökalu Wallmek 03-00025  raskaalle kalustolle. Jarrulaikan kiinnitystapa on samanlainen Volvossa, Renaultissa ja DAF kuorma-autoissa sekä joissakin perävaunuissa. Työkalussa on kaksi erikoisvalmisteista sylinteriä, joita käytetään 700 barin hydraulisella pumpulla. Kaksitieventtiilillä ohjataan pumpun paine vuorotellen eri sylintereihin. Sylintereitä painetaan noin 1 cm kerrallaan ja laikka irtoaa useimmiten hyvinkin kevyesti. Napaa ei tarvitse siirtää auton luota prässille tai ulos rälläköintiä varten ja laakeriin ei joudu kivi- ja metallipölyä.

Työkalu on suunniteltu ja valmistettu 700 barin hydauli pumpulle. Kaksitie venttiili on testattu ja hyväksytty korkeapaine järjestelmään. Sylinterit kestävät jarrulevyn irroituksesa tulevat sivuttaiset voimat.

    Wallmekin työkalut ovat testattuja ja CE- hyväksyttyjä. Työkalujen mukana tulee CE-todistus valmistenumeron kanssa.  

Jarrulevyn irrotustyökalu raskaalle kalustolle Volvo, Renault, DAF

03-00025 Jarrulevyn irrotustyökalu raskaalle kalustolle

Volvon, Renaultin ja DAF:in kiinni juttuneiden jarrulaikkojen irrotukseen pyörän navasta.
Työkalussa on kaksi erikoisvalmisteistasylinteriä, joita käytetään 700 barin hydraulisella pumpulla. (Wallmek 1036) Kaksitieventtiilillä ohjataan pumpun paine vuorotellen eri sylintereihin. Sylintereitä painetaan muutama milli kerrallaan ja laikka irtoaa useimmiten  hyvinkin kevyesti. Napaa ei tarvitse siirtää auton luota prässille tai ulos rälläköintiä varten ja laakeriin ei joudu kivi- ja metallipölyä. Samalla kun jarrulevy irtoaa pyörännavasta levy puhdistaa kiinnitys urat ruosteesta.

Sylintereitä voidaan käyttää myös muissa irrotuskohteissa.

Wallmekin työkalut ovat testattuja ja CE- hyväksyttyjä. Työkalujen mukana tulee CE-todistus valmistenumeron kanssa.

Valmistajan tuotesivulle

Takaisin kategoriaan Raskaan kaluston korjaus (Wallmek)