Ale!

Turvallisuus tarjous ! ! ! !

1,225.00  sis alv 24%

-27%

wallmek_logo    

Turvallisuus tarjous !!!!

Wallmek jarrulaikan irrotustyökalu 03-00025 

Wallmek työkalun kopio työkalun vaihtotarjous alkuperäiseen työkaluun. Kopio työkalun osat eivät ole tehty eikä hyväksytty 700 barin paineelle.

 

 

 

03-00025 Jarrulevyn irrotustyökalu raskaalle kalustolle Jarrulaikan kiinnitystapa on samanlainen Volvossa, Renaultissa ja DAF kuorma-autoissa sekä joissakin perävaunuissa. Työkalussa on kaksi erikoisvalmisteista sylinteriä, joita käytetään 700 barin hydraulisella pumpulla. Kaksitieventtiilillä ohjataan pumpun paine vuorotellen eri sylintereihin. Sylintereitä painetaan noin 1 cm kerrallaan ja laikka irtoaa useimmiten hyvinkin kevyesti. Napaa ei tarvitse siirtää auton luota prässille tai ulos rälläköintiä varten ja laakeriin ei joudu kivi- ja metallipölyä.

    Wallmekin työkalut ovat testattuja ja CE- hyväksyttyjä. Työkalujen mukana tulee CE-todistus valmistenumeron kanssa.  

Turvallisuus tarjous !!!!

Wallmek työkalun kopio työkaluun vaihtotarjous alkuperäiseen työkaluun. Kopio työkalun osat eivät ole tehty eikä hyväksytty 700 barin paineelle.

Kopio työkalun käyttöä ei suositella.

WALLMEK 03-00025-VAIHTO

Jarrulevyn irrotustyökalu raskaalle kalustolle Volvo, Renault, DAF

03-00025 Jarrulevyn irrotustyökalu raskaalle kalustolle

Volvon, Renaultin ja DAF:in kiinni juttuneiden jarrulaikkojen irrotukseen pyörän navasta.
Työkalussa on kaksi erikoisvalmisteistasylinteriä, joita käytetään 700 barin hydraulisella pumpulla. (Wallmek 1036) Kaksitieventtiilillä ohjataan pumpun paine vuorotellen eri sylintereihin. Sylintereitä painetaan muutama milli kerrallaan ja laikka irtoaa useimmiten  hyvinkin kevyesti. Napaa ei tarvitse siirtää auton luota prässille tai ulos rälläköintiä varten ja laakeriin ei joudu kivi- ja metallipölyä. Samalla kun jarrulevy irtoaa pyörännavasta levy puhdistaa kiinnitys urat ruosteesta.

Sylintereitä voidaan käyttää myös muissa irrotuskohteissa.

Wallmekin työkalut ovat testattuja ja CE- hyväksyttyjä. Työkalujen mukana tulee CE-todistus valmistenumeron kanssa.

Valmistajan tuotesivulle

Takaisin kategoriaan Raskaan kaluston korjaus (Wallmek)