WALLMEK HSC2018 Jousipuristin + MQB & esipuristus
2,612.00  2,450.00  sis alv 24% Lisää ostoskoriin
Ale!

WALLMEK HSC2018 Jousipuristin + MQB & esipuristus

2,612.00  2,450.00  sis alv 24%

-6%

TARJOUSHINTA ON TÄYDELLINEN TOIMITUSPAKETTI, JOUSIPURISTIN KAIKILLA SAATAVILLA OLEVILLA JOUSIADAPTEREILLA (10 KPL!)

Wallmekin hydraulinen jousipuristin on edistyksellisen toimiva ja turvallinen käyttää. Monipuolisten säätöjen avulla erilaisten jousien käsittely on nopeaa ja helppoa. Puristimen neljä leukaparia sekä uusi säädettävä leukapari kattaa henkilöautot sekä pakettiautot. Käy myös oikealle ja vasemmalle kiertyviin jousiin. Puristimeen käy halkaisijaltaan  150-240mm jouset (adaptereilla erikokoiset!).

© Toolx Oy

Kuvaus

Jousipuristimen uusi toimintaperiaate tekee jousipuristimesta turvallisen ja tehokkaan työkalun jousien ja iskunvaimentimien vaihdossa. Ainutlaatuisten säätöjen ja erikoisleukojen avulla jousipuristimella voi puristaa etu- ja takajouset pakettiautoista henkilöautoihin (myös Mercedes C-sarjan ja  BMW kaksitoimiset iskunvaimentimet).

Hondan ja Toyotan pienet jouset ovat myös helppo käsitellä tällä puristimella. Puristin sopii myös oikealle ja vasemmalle kiertyviin jousiin (Nissan Qashqai) Jousipuristin on helposti siirettävissä korjauskohteeseen. VAG-mallit (Audi, VW, Seat, Skoda) joissa on MQB jousitus sekä Ford ja Volvo esipuristus tehdään tällä jousipuristimella. Lue tästä Wikipedian sivu, jossa on mainittu MQB-alustaiset autot.

Jousipuristimen mukana tulee turvahihna turvallisen tominnan lisäämiseksi. Puristinta voidaan käyttää myös keventimenä. Jousipuristinta käytetään hydraulijalkapumpulla 1030 tai  uudella paineilmatoimisella pumpulla 1036  joka on herkkäsäätöinen. Jousipuristimen mukana tulee adapterit 150-240 mm. Pienemmät adapterit ovat myös erikseen saatavilla: 70 – 160 mm HSC2008-1117,  sekä leukapari säädettävällä kulmalla, 150 – 200 mm.

Jousipuristin kaikilla adaptereilla tekee siitä korjaamon tehokkaan ja turvallisen työvälineen. HSC2008 jousipuristimen käyttöohje (vanhempi malli)

© Toolx Oy

Valmistajan tuotesivulle

Jousipuristimen HSC2018 ja lisäosien esite (pdf)

Takaisin kategoriaan Jousipuristin (Wallmek)