Ale!

Jousipuristin MacPherson + MQB & esipuristus WALLMEK HSC2018-100

Alkuperäinen hinta oli: 2,980.00 €.Nykyinen hinta on: 2,665.00 €. sis alv 24%

-11%

JOUSIPURISTIN KAIKILLA SAATAVILLA OLEVILLA JOUSIADAPTEREILLA (10 KPL!) Wallmekin hydraulinen jousipuristin on edistyksellisen toimiva ja turvallinen käyttää. Soveltuu hienosti myös hankalimpienkin iskunvaimentimien ja jousien vaihtoon. Esim. BMW, Mercedes-Benz, VAG konsernin autot, Tesla ym… Monipuolisten säätöjen avulla erilaisten jousien käsittely on nopeaa ja helppoa. Puristimen neljä leukaparia sekä uusi säädettävä leukapari kattaa henkilöautot sekä pakettiautot. Käy myös oikealle ja vasemmalle kiertyviin jousiin. Puristimeen käy halkaisijaltaan  70-240mm jouset. Suurimmassa osassa autoja voi puristuksen tehdä jousesta ja osassa autoista jousesta ja ylälautasesta jolloin iskunvaimentimen vaihto on nopeaa ja turvallista. Puristimen kanssa työskentely on turvallista. Jouseen kiinnitetään turvahihna ja jousen puristaminen tehdään turvallisesti jousipuristimen takaa. Jousipuristimen puristus teho on 2100 kg. Soveltuu myös matkailuautojen ja muihin pakettiautoihin joissa on vahvistetut kierrejouset. Jousipuristinta käytetään samalla hydraulipumpulla kuin muita Wallmek työkaluja. Paineilmatoiminen hydraulipumppu 1036  tai jalkapolkimella toimiva hydraulipumppu 1030 Esittelyvideolta näkee jousipuristimen toiminnan hyvin. © Toolx Oy

Jousipuristimen uusi monipuolinen toimintaperiaate tekee jousipuristimesta turvallisen ja tehokkaan työkalun jousien ja iskunvaimentimien vaihdossa. Ainutlaatuisten säätöjen ja erikoisleukojen avulla jousipuristimella voi puristaa etu- ja takajouset pakettiautoista henkilöautoihin  (myös Mercedes C-sarjan ja  BMW kaksitoimiset iskunvaimentimet). Jousipuristimen puristus käpälät seuraavat jousen muotoa puristuksessa. Näin ei jouseen eikä työkaluun kohdistu pistekuormia. Iskunvaimentimen vaihto on nopeaa kun jousta ei tarvitse vapauttaa vaihdon aikana. Jousipuristin soveltuu myös matkailuautojen vahvistettujen jousien puristamiseen.

Puristimen puristusvoima on 2,1 tonnia. Puristettavien jousien läpimitta 70-240mm.

Hondan ja Toyotan pienet jouset ovat myös helppo käsitellä tällä puristimella. Puristin sopii myös oikealle ja vasemmalle kiertyviin jousiin (Nissan Qashqai). Jousipuristin on helposti siirrettävissä korjauskohteeseen. VAG-mallit (Audi, VW, Seat, Skoda) joissa on MQB jousitus sekä Ford ja Volvo esipuristus tehdään tällä jousipuristimella. Lue tästä Wikipedian sivu, jossa on mainittu MQB-alustaiset autot. BMW:n jousien puristus suoritetaan jousesta ja ylälautasesta, jolloin kaksitoimisen iskunvaimentimen vaihto käy vaivattomasti.

Puristuksen aikana työskennellään turvallisesti jousipuristimen takaa! Jousipuristimen mukana tulee turvahihna turvallisen toiminnan lisäämiseksi. Puristinta voidaan käyttää myös keventimenä.

Jousipuristinta käytetään samalla hydraulipumpulla kuin muita Wallmek työkaluja. Paineilmatoiminen hydraulipumppu 1036  tai jalkapolkimella toimiva hydraulipumppu 1030

Jousipuristin voidaan räätälöidä myös merkkikohtaisesti jättämällä ylimääräiset puristusleuat pois.

Jousipuristimen maksimi puristusvoima on 2100 kg

Jousipuristin kaikilla adaptereilla tekee siitä korjaamon tehokkaan ja turvallisen työvälineen. HSC2008 jousipuristimen käyttöohje (vanhempi malli)

© Toolx Oy

Valmistajan tuotesivulle

Jousipuristimen HSC2018 ja lisäosien esite (pdf)

Takaisin kategoriaan Jousipuristin (Wallmek)