Gripp-iT -nitriilikäsineet 50 kpl KOKO XL

16.50  sis alv 24%

Gripp-iT -nitriilisuojakäsineet KOKO XL, 50 kpl (25 paria) korjaamotyöskentelyyn. Käsineet antavat parhaimman pidon rasvaisissa olosuhteissa työskennellessä. Käsineet voi puhdistaa ja käyttää uudelleen ja uudelleen. Viisi kertaa kestävämmät hanskat muihin verrattuna. Valmistettu 100 % nitriilistä ja suojaavat monilta kemikaaleilta. Hanskoissa patentoitu otepinta jonka avulla pito on viisi kertaa pitävämpi tavallisiin nitriilihanskoihin verrattuna. Käsineiden kanssa voi tehdä tarkkaa työskentelyä.

 

 

Nitriilikäsineet antavat parhaimman pidon rasvaisissa olosuhteissa työskennellessä. Gripp-It -suojakäsine öljyjen ja nesteiden suojaksi. Paketissa 25 paria (50 kpl) kestäviä monikäyttöisiä suojakäsineitä.

Käsineet voi puhdistaa ja käyttää uudelleen ja uudelleen. Viisi kertaa kestävämmät hanskat muihin verrattuna. Valmistettu 100 % nitriilistä ja suojaavat monilta kemikaaleilta. Hanskoissa patentoitu otepinta jonka avulla pito on viisi kertaa pitävämpi tavallisiin nitriilihanskoihin verrattuna. Käsineiden kanssa voi tehdä tarkkaa työskentelyä. Kosketusnäyttöystävälliset.

Muotoutuu täydellisesti käteen mukavuuden ja maksimaalisen kätevyyden saavuttamiseksi.
Erityisesti muotoiltu nitriili käsine, joka on kestävä ja kestää kemikaaleja, kuten kytkin- ja jarrunestettä.

Käsineet täyttävät seuraavat standardit: EN374-1:2003, EN374-2:2003, EN388:2003, EN420, EN455 PART 1, 2 & 3, EN1186-3, FFDCA

Lisätiedot

Koko

M, L, XL, XXL

Väri

Musta, Oranssi