Ota yhteyttä: myynti@toolx.fi

Wallmek työkalujärjestelmä henkilöautojen pyöränlaakereiden vaihtoon autossa paikallaan.

Wallmekin työkalu järjestelmä henkilöautojen pyöränlaakerien vaihtoon. Työkalut ovat uusinta suunnittelua ja suunnittelussa on keskitytty mahdollisimman tehokkaaseen ja turvalliseen työskentelyyn. Työkalujärjetelmässä on erilaisia vaihdettavia ulosvetäjän jalkoja joiden avulla pienestä määrästä työkaluja saadaan kustannustehokkaasti kattava laakerinvaihto järjestelmä. Työkaluvaunun sisältö kattaa perinteisten sekä napalaakereiden vaihto työkalut ja myös ranskalaisten autojen sisäänpäin puristettavien laakereiden vaihto käy helposti autossa paikallaan. Sarjassa on adapterit hankaliin kohteisiin esim. BMW:n takapyörän laakereiden vaihtoon. Sekä pallonivelien hydraulinen irrotus erikoistyökalu 04-00024 jota käyttämällä pallonivelet irtoavat helposti ja myös vältytään alumiinisten olkavarsien ja pallonivelien rikkoutumiselta. Sarjasta löytyy myös adapterit VW, Audi, Skoda, Seat, Opel ym…. pulttikiinnitteisten laakereiden vaihtoon sekä kiinni juuttuneen veto-akselin puristamiseen irti pyörän navasta ja BMW: vetoakselin asennus adapterit. Sarjalla käy myös Audi Q7 ja vastaavien pyörälaakereiden vaihto joissa on ahdas pyörännavan ja olkavarren väli. Sarjassa on mukana myös viimeisin uutuus adapteri pultattujen pyöränlaakereiden irrotukseen. Laakereiden irrotus jalat ovat saman mittaisia jolloin on mahdollista käyttää kahta erilaista vetojalkaa yhdessä ulosvetimessä.


Jos korjaamolla on hankittuna jo osa Wallmekin pyöränlaakeri työkaluista on järjestelmää helppo laajentaa. Työkalut ovat helppoja käyttää ja erittäin kestäviä. Varaosa saatavuus on hyvä, koska Wallmek AB on valmistava työkalu yritys varaosia on hyvin saatavilla. Varaosilla voi myös täydentää ja uudistaa olemassa olevia työkalusarjoja.
Sarjaa toimitetaan myös asiakas kohtaisesti suunniteltuna kokonaisuutena.Sarjan normaali hinta on 9400,00 sisältäen alv 24%
Saatavilla leasing rahoitus tai työkalut omaksi rahoituksella.

Tarjous hinta 7990,00 sis alv 24%

Pultti kiinnitteisten laakereiden irrotus adapterit ja ulosvetäjien jalat. 330mm pitkä vetotanko Toyota Pro Ace, Peugeot Expert ja Citroen Jumpyn napalalaakerin vaihtoon.
Vasemmalla 18 tonnin hydraulisylinteri vetävällä ja työntävällä toiminolla, 10,12 ja 14 mm vetotangot + mutterit ja niihin adapterit sylinteriin. Sekä säädettävä laakeriholkki ranskalaisten autojen pyöränlaakereita varten. Holkki sopii myös muuhun käyttöön. Oikealla adapterit pyöränlaakereiden irrotukseen ja asennukseen. Laakeriholkki 92 mm ja siihen pienennys renkaat pienemmille laakereille. Ulosvetäjän jalat sopivat myös ahtaisiin napa sovitteisiin.
Työkalut napalaakeriden vaihtoon. Vasemmalla irrotustyökalu 01-00018 ja oikealla säädettävä napalaakereiden asennustyökalu ja tarvittavat adapterit. Asennustyökalu sopii kaikkiin napalaakeri kokoihin.
Adapteri kiinnijuuttuneen vetoakselin irrottamiseen. Hydaulitoiminen pallonivelien irrotustyökalu.
Toimitamme Postin Ovelle-palvelulla

Toimitusmaksu lisätään kassalla.

Toimitus kaikkialle Suomeen

Tilaa laskulla

Saat laskun tilauksen jälkeen sähköpostiisi. Maksuehto 14 vrk.