Shopping Cart
Ota yhteyttä: myynti@toolx.fi

Wallmek työkalujärjestelmä henkilöautojen pyöränlaakereiden vaihtoon autossa paikallaan.

Wallmek-työkalujärjestelmä henkilöautojen pyöränlaakerien vaihtoon. Työkalut ovat uusinta suunnittelua ja suunnittelussa on keskitytty mahdollisimman tehokkaaseen ja turvalliseen työskentelyyn.

Työkalujärjetelmässä on erilaisia vaihdettavia ulosvetäjän jalkoja joiden avulla pienestä määrästä työkaluja saadaan kustannustehokkaasti kattava laakerinvaihto järjestelmä. Työkaluvaunun sisältö kattaa perinteisten sekä napalaakereiden vaihtotyökalut ja myös ranskalaisten autojen sisäänpäin puristettavien laakereiden vaihto käy helposti autossa paikallaan.

Sarjassa on adapterit hankaliin kohteisiin esim. BMW:n takapyörän laakereiden vaihtoon. Sekä pallonivelien hydraulinen irrotus erikoistyökalu 04-00024 jota käyttämällä pallonivelet irtoavat helposti ja myös vältytään alumiinisten olkavarsien ja pallonivelien rikkoutumiselta.

Sarjasta löytyy myös adapterit VW, Audi, Skoda, Seat, Opel ym. pulttikiinnitteisten laakereiden vaihtoon sekä kiinni juuttuneen vetoakselin puristamiseen irti pyörän navasta ja BMW: vetoakselin asennusadapterit. Sarjalla käy myös Audi Q7 ja vastaavien pyörälaakereiden vaihto joissa on ahdas pyörännavan ja olkavarren väli. Sarjassa on mukana myös viimeisin uutuus adapteri pultattujen pyöränlaakereiden irrotukseen. Laakereiden irrotusjalat ovat saman mittaisia jolloin on mahdollista käyttää kahta erilaista vetojalkaa yhdessä ulosvetimessä.

Jos korjaamolla on hankittuna jo osa Wallmekin pyöränlaakerityökaluista, on järjestelmää helppo laajentaa. Työkalut ovat helppoja käyttää ja erittäin kestäviä. Varaosasaatavuus on hyvä, koska Wallmek AB on valmistava työkaluyritys. Varaosilla voi myös täydentää ja uudistaa olemassa olevia työkalusarjoja.
Sarjaa toimitetaan myös asiakaskohtaisesti suunniteltuna kokonaisuutena. Ota yhteyttä!

Sarjan normaali hinta on 9400 € sisältäen alv 24%
Saatavilla leasing-rahoitus tai työkalut omaksi rahoituksella.

Tarjoushinta 7990 € sis. alv 24%

pulttikiinnitteisten laakereiden irrotusadapterit
Pulttikiinnitteisten laakereiden irrotus adapterit ja ulosvetäjien jalat. 330mm pitkä vetotanko Toyota Proace, Peugeot Expert ja Citroen Jumpyn napalalaakerin vaihtoon.
hydraulisylinteri ja vetotangot
Vasemmalla 18 tonnin hydraulisylinteri vetävällä ja työntävällä toiminolla, 10,12 ja 14 mm vetotangot + mutterit ja niihin adapterit sylinteriin. Sekä säädettävä laakeriholkki ranskalaisten autojen pyöränlaakereita varten. Holkki sopii myös muuhun käyttöön. Oikealla adapterit pyöränlaakereiden irrotukseen ja asennukseen. Laakeriholkki 92 mm ja siihen pienennys renkaat pienemmille laakereille. Ulosvetäjän jalat sopivat myös ahtaisiin napa sovitteisiin.
napalaakereiden vaihtotyökalut
Työkalut napalaakeriden vaihtoon. Vasemmalla irrotustyökalu 01-00018 ja oikealla säädettävä napalaakereiden asennustyökalu ja tarvittavat adapterit. Asennustyökalu sopii kaikkiin napalaakeri kokoihin.
vetoakselin irrotusadapteri
Adapteri kiinnijuuttuneen vetoakselin irrottamiseen. Hydaulitoiminen pallonivelien irrotustyökalu.
Tutustu Wallmekin englanninkielisiin sivuihin
Tutustu Toolxin Wallmek-valikoimaan täältä tai tuoteluettelosta!

Toimitamme Postin Ovelle-palvelulla

Toimitusmaksu lisätään kassalla.

Toimitus kaikkialle Suomeen

Toimitamme tavarat Pirkkalasta.

Tilaa laskulla

Laskun saat joko verkkolaskuna tai pdf-tiedostona sähköpostiisi.

Ota yhteyttä

logo valkoinenmyynti@toolx.fi
040 500 9933 / Juha

Toolx Oy
2484936-7
Haikanvuori 5 C 11
33960 Pirkkala

 

Toolx Oy on B2B-yritys, joka maahantuo erikoistyökaluja esimerkiksi autokorjaamoille ja muille alan ammattilaisille pitkällä kokemuksella.

TYKKÄÄ MEISTÄ