Ale!
Täydellinen pyöränlaakereiden vaihto sarja

Pyöränlaakereiden vaihtotyökalut Wallmek järjestelmä

9,400.00  7,990.00  sis alv 24%

Wallmekin työkalu järjestelmän pyöränlaakeri työkalut säilytysvaunussa. Työkalut ovat uusinta suunnittelua ja suunnittelussa on keskitytty mahdollisimman tehokkaaseen työskentelyyn. Työkalujärjetelmässä on vaihdettavia ulosvetäjän jalkoja joiden avulla pienestä määrästä työkaluja saadaan kustannustehokkaasti kattava laakerinvaihto järjestelmä.Vaunun sisältö kattaa perintesten sekä napalaakereiden vaihto työkalut ja myös ranskalaisten autojen sisäänpäi puristettavien laakereiden vaihto käy helposti autossa paikallaan. Sarjassa on adapterit hankaliin esim. BMW:n takapyörän laakereiden vaihtoon. Sekä pallonivelen hydraulinen irrotus työkalu 04-00024, jota käyttämällä vältytään alumiinisten olkavarsien ja pallonivelien rikkoutumiselta.
Adapterit pulttikiinnitteisten laakereiden vaihtoon sekä vetoakselin puristamiseen pois paikaltaan ja BMW: vetoakselin asennus adapterit. Sarjalla käy myös Audi Q7 ja vastaavien pyörälaakereiden vaihto joissa on ahdas pyörännavan ja olkavarren väli.
Jos korjaamolla on hankittuna jo osa suuremmasta kokonaisuudesta on järjestelmää helppo laajentaa.
Sarjaa toimitetaan myös asiakas kohtaisesti suunniteltuna kokonaisuutena.
© Toolx Oy
Kaikkia Wallmekin työkaluja saa hankittua osa kerrallaan.
Sarjan hinta on 9400,00 sisältäen alv 24%
Saatavilla leasing rahoitus tai työkalut omaksi rahoituksella.

Tarjous hinta 7990,00 sis alv 24%

Kuvaus

Adapterit pultti kiinnitteisten laakereiden irrottamiseen. Vasemmalla vetotanko Toyota Pro-acen napalaakerin vetotanko. Keskellä WAG- pultatun laakerin irrotus adapterit ja oikealla 4-pulttisten laakereiden irrotus adapterit.
Napalaakereiden vaihtotyökalut ja lukkorengas työkalu.

© Toolx Oy